dinsdag 1 juli 2014



Het zal de duivel zijn geweest die de brouwers heeft ingegeven om alcohol van inferieure kwaliteit koud te laten drinken.
Vroeger toen mensen  tegen slechte beloning zware arbeid moesten verrichten werd er veel gedronken. 
Ook de grote huishoudens waren hier debet aan.
Armoede en de onmacht om hier verandering in te brengen deed vele grijpen tot de fles.
Goedkope sterke drank was zeer gewild 
De meeste brouwers van toen die zeer slechte kwaliteit alcohol brouwden kwamen op het duivelse idee om de drinker aan te sporen om het product zo koud mogelijk te drinken.
Dat smaak en aroma hierdoor verloren gingen maakte niet uit als de omzet maar bleef stijgen.
Ook nu nog heden ten dagen word er gepropageerd door firma's om bepaalde dranken ijskoud te drinken.
Vergelijk het eens met warm brood van de bakker en brood uit de vriezer.
Niet voor niets wordt de wijn in de horeca koud geschonken.
Zelf zeg ik altijd : Hoe kouder de wijn hoe slechter de kwaliteit
Een slecht product verkopen kan nog steeds als men maar de juiste slogan hiervoor heeft.
Drink eens een jenever ijskoud en één op kamertemperatuur 
U merkt het verschil niet ?
Stop met drinken u bent al te ver heen :)
Voorde goede order, Koel is wat anders dan Koud






Geen opmerkingen:

Een reactie posten