maandag 7 april 2014

Anderhalf jaar gewerkt om een “dame” die nogal het een en ander verkeerd had gedaan uit de shit te helpen.
De “dame”in kwestie verkeerde niet alleen in verkeerde kringen maar financierde ook nog zaken die bij wet verboden zijn.
Ondanks alle leugens en bedrog van de “dame” zijn wij er toch in geslaagd om het tij te keren en haar uit een zeer benarde positie te halen hopende dat zij haar lesje had geleerd en op het rechte pad zou blijven.

De “dame” die komt uit een familie waar zoals later bleekt geld god is en een mensen leven weinig voorstelt zeg nu bedankt en weigert de onkosten die door ons zijn gemaakt te betalen.
Uitsluitend de onkosten!

De “dame” en haar familie zeggen nu dat het een vriendendienst moet zijn.
Kan mijzelf niet voorstellen of ze wel weten wat vrienden zijn.

De “dame”die bij een vervoersbedrijf in Rotterdam werkt vertelde dat als iemand op kantoor vervelend tegen haar deed zij gewoon papieren waarop met spoed word gewacht achter houd om zo de zaken te traineren en de wachtende in de problemen te helpen.
Fijne collega zou je zeggen.

De “dame”die al met velen het bed heeft gedeeld maar nog steeds niet aan de bak kan komen door onaangepast psychopathisch gedrag deinst er niet voor terug om wie dan ook van dat te beschuldigen waar zij zelf de veroorzaker van is.

De "dame"verteld dat zij genoeg heeft van steeds een andere "vriend" en op zoek gaat naar een getrouwde man voor meer vastigheid.
Op mijn domme vraag hoe zij denkt over de vrouw en eventuele kinderen van die man kijkt ze mij verbaasd aan en zeg: Ja kom nou, ik mag toch ook wel een keer aan mijzelf denken.
Alsof ze ooit iets anders in haar leven heeft gedaan.

Eigenlijk zou je medelijden met zo'n persoon moeten hebben waren het niet dat zij en haar familie ten kosten van wie of wat dan ook het opbouwen van geld op geld de belangrijkste vorm van bestaan vinden.

Een familie die een belofte doet tegen wat een dierbare zou moeten zijn maar deze belofte nimmer nakomt kan je dan ook niet anders beoordelen dan gevoelloos en gestoord.
Compleet gestoord en gevoelloos!

Je vraagt je af wat voor een verhouding een vader en een dochter zouden kunnen hebben als de dochter met leugens en bedrog ten kosten van een ander familielid toch vaders “liefje” is en blijft en nimmer iets verkeerd kan doen.
Het “liefje” doet nimmer verkeerde dingen en als ze zouden gebeuren sluit vader de ogen en is het een ander die de schuld krijgt.

Wat de “dame”en haar familie op hun geweten hebben zou op het einde van hun leven wel eens zeer zware doodstrijd ten gevolgen kunnen hebben.
Een doodstrijd die niet met geld is om te kopen.

Voor de goed order: de foto's op internet van bovengenoemde "dame" zijn niet door ons geplaatst!