zaterdag 21 november 2020


donderdag 1 maart 2012

De zogenaamde "uniekheid" van de mens is alleen nog terug te vinden in sprookjes van voor de alles vernietigende en verslindende media oorlog.
Typische opvallende kenmerken van de thans nog levende "slachtoffers" zijn onder andere dicht bijziendheid.
Dicht bijziendheid, onder andere ontstaan door langere tijd turen naar voorwerpen die soms bijna de neus raken.
Voorwerpen die worden verkocht onder een al lang niet meer dekkende naam.
De "telefoon" is hier een mooi voorbeeld van, ooit ontworpen om mee te telefoneren, echter het dagelijks gebruik van die "telefoon "blijkt nog maar een zeer klein onderdeel te zijn van waarvoor het wordt aangeprezen.
Het zijn de alom aangeprezen apps die de uniekheid van de mens overtreffen, zonder deze unieke apps die onder andere worden aangeprezen als zijnde sociale netwerken schijnt het leven ondragelijk te zijn geworden.
Een typisch kenmerk van zo'n zogenaamd "sociaal netwerk" is dat mensen elkaar "anoniem" voor meer dan rotte vis kunnen uitmaken.
U begrijpt dat deze zogenaamde netwerken gaan stinken van al de shit die dagelijks door het sociale darmkanaal wordt gespoeld.
Sociale netwerken  die al snel de aandacht hebben getrokken van "mensen "die er nu niet direct een sociaal gedrag op na houden, "mensen "ook wel aangeduid met de vertederende naam van "crimineel"
De TV die zich steeds meer en meer is gaan richten op wat voorheen werd verafschuwd  als zijnde de zogenaamde roddelbladen.
In de strijd tegen de tegenvallende kijkcijfers worden de over elkaar heen rollende afgelikte presentatoren op gedweept tot het aangaan van moddergevechten vermengt met een afscheiding die aan een toilet doen denken.
Om toch maar het beeld wat je aanschouw vast te printen in je geheugen worden de TV schermen alsmaar groter en groter, terwijl de kijkafstand hetzelfde blijft.
Ook dit kan leiden tot een kijkafwijking voor zover deze al niet bij u aanwezig was.
"Media", het zou de naam kunnen zijn van een mooie, zeer mooie vrouw, echter het is de naam van een alles verslindende wezen wat geen onderscheid maakt tussen kinderen of debiele ouderen die hen eraan bloot stellen.
Bij een overzichtelijk en nadenkend gebruik van de "Media" zou het een aanwinst kunnen zijn, waren het niet dat het aas wat wordt voorgeschoteld te snel en zonder na te denken over de gevolgen hiervan door de strot geduwd
Herkauwen zou al tot een verandering kunnen leiden, echter wie kauwen er nog als de "dokter" slikken voorschrijft ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten