maandag 10 oktober 2016


Fantasy or Reality?

Alle computers en telefoons bevatten "malware", ook een nieuwe computer of telefoon bevat malware.
Deze malware wordt dan wel geen malware genoemd maar een benodigd onderdeel wat nodig is om het systeem goed te laten functioneren.
Buiten de malware om die bij aanschaf van een computer of telefoon "gratis" erbij wordt geleverd bevatten alle computers en telefoons in no time criminele software nadat ze in gebruik zijn genomen
Criminele software die zich niet meer laat "vangen" met welk antivirusprogramma dan ook.
We zullen te allen tijde achter de feiten aanlopen.
Het draadloos pinnen met kaart of telefoon is een grote stommiteit, het heeft geleid tot een nieuwe vorm van criminaliteit, de bedragen die door het "open" systeem dagelijks worden gestolen worden angstvallig geheim gehouden door banken en overheid.
De mogelijkheden om onveilig te betalen zullen, indien het aan de banken ligt zich op korte termijn nog uitbreiden.
Het zal de consument een zorg zijn, het gemak dient immers de mens
Dat het criminelen de weg vrijmaakt voor meer geavanceerde ondernemingen is het saldo van een consument op nul zetten een kleinigheidje bij.
Zonder dat het wordt toegegeven worden banken nu al nu al "beroofd" en onder druk gezet.
Criminelen beschikken over meer dan voldoende geld en hoeven zich niet aan regels te houden, we lopen dus te allen tijde achter de feiten aan.
Overheden en zogenaamde "geheime diensten" lopen achter de feiten aan, wetende dat zij nu al de strijd verloren hebben.

De gevolgen die aan bovenstaande zijn verbonden zijn dramatisch.
Binnen 30 a 40 jaar zullen er geen landen meer bestaan.
De wereld zal verdeeld zijn in drie of vier delen, in ieder deel zal een Centrum zitten vanwaaruit het deel waarover zij heersen "bestuurd" wordt.
Bij oproer of tegenspraak beschikt het Centrum over heel eenvoudige middelen zoals het afsluiten van elektriciteit of water,
Afstanden bestaan niet meer,alle benoemingen voor dit zijn overbodig, alles speelt zich af in het Centrum.
Bij zaken die het Centrum als een aanval op hun heerschappij zullen zien zal worden overgegaan tot meer dramatische middelen waar bijvoorbeeld een kerncentrale van een klein lekje wordt voorzien,
Dat dit lekje naar gelang kan worden uitgebreid indien nodig mogen u duidelijk zijn.
De "mens" die nog enkel als cyberslaaf zal functioneren, zal in dienst staan bij wat hij zelf mede heeft ontwikkelt en gecreëerd
Dat deel van de mensheid die door het Centrum als overbodig worden gezien zal eenvoudig worden vernietigd.
Ontkomen aan het systeem is onmogelijk, gezien iedereen is voorzien van een chip met daarop zijn of haar benodigde gegevens.
Via die chip die met de dan aanwezige techniek met laserstralen in het lichaam worden aangebracht kan het Centrum hem of haar die handelingen laten verrichten die het Centrum benodigd acht.
Kinderen zullen ver weg van hun ouders door het Centrum worden opgevoed, om later ingedeeld te worden in een voor hen toepasselijk kader.
Ieder wezen wat voorheen met de naam mens werd aangeduid heeft slechts de beschikking over een door het Centrum geleverde tablet.
Met dit tablet kan uitsluitend contact worden gemaakt met het Centrum, zoals het aanbrengen van zaken die door anderen worden gedaan zonder toestemming van het Centrum
Onderling contact met anderen dan het Centrum is niet alleen onmogelijk maar zal indien iemand dit toch op een of andere manier tot stand probeert te brengen dit meteen tot vernietiging van die iemand leiden
Het uitschakelen van intellectuelen zoals heden ten dagen in sommige landen nog plaats vind zal vooral in die tijd extra aandacht krijgen.
Het herprogrammeren van die waar het Centrum problemen van kan verwachten zal op grote schaal plaats vinden.
Degene die tegenwerkt en niet tot orde kan worden geroepen zal door middel van een giftig gas capsule die in hun tablet zit voorgoed worden uitgeschakeld.
Meerdere religies zullen niet meer bestaan, er is nog slechts een god te aanbidden en dat is het Centrum.
Hoewel in het Centrum meerdere personen werkten was er slechts een die besliste over alles wat in en buiten het Centrum gebeurde, de nieuwe god voortgekomen uit het feit dat alle beveiligingen die te bedenken waren door menselijke zwakheden waren ondermijnd.
Een groot blok kunstmatig intelligentie, gecreëerd door arrogantie en hoogmoed.
Een god der goden, in staat tot het doden van miljoenen mensen.
Indien ik in bovenstaande twee tieners die elkaar nog nooit gezien hebben samen een ontsnapping poging laat doen, wetende wat voor een dramatisch gevolg dit kan hebben, is er een pracht van huiveringwekkend filmscript.


Malware is elke software die gebruikt wordt om computersystemen te verstoren, gevoelige informatie te verzamelen of toegang te krijgen tot private computersystemen. Het woord is een samentrekking van het Engelse malicious software (kwaadaardige software, soms schadelijke software). Malware veronderstelt kwade opzet.


Concept





Geen opmerkingen:

Een reactie posten